Officieel F-One testcenter

Wingschool Aalsmeer werkt samen met F-One BNLX, een internationaal bekende producent en ontwikkelaar van foil-, wing-, kite- en SUP-materiaal. Dankzij deze samenwerking beschikken we tijdens onze lessen en clinics over de nieuwste carbon foils en boards van F-One, die voor een groot deel in samenwerking met onze instructeurs ontworpen en ontwikkeld zijn! Daar zijn we erg trots op. Bovendien is Wingschool Aalsmeer tevens een officieel F-One testcenter. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt om al het F-One materiaal zelf uit te proberen.

Kom zelf testen

Wil je bijvoorbeeld zelf een (nieuwe) wing of board aanschaffen, ervaar dan bij ons eerst of het je bevalt.  Wij hebben diverse boards, voorvleugels en wings direct beschikbaar op onze locatie (zie Wingfoil huren).  Datgene wat er niet is, kunnen we vaak binnen één dag op onze locatie krijgen.

Maak dus, om teleurstelling te voorkomen, altijd eerst een afspraak als je wilt komen testen. Neem contact op en vertel welk F-One materiaal je wilt testen en wanneer je dat wilt doen. Vervolgens sturen wij je een bericht met de mogelijkheden en het testtarief.