Wingschool Aalsmeer is een onderdeel van Zeilschool Aalsmeer. Peter de Wit, opleider en trainer, is al sinds 1968 de trotse en inspirerende zeilschoolhouder van Zeilschool Aalsmeer. Sinds 1 januari 2018 is zijn dochter Famke de Wit mede-eigenaar. Wingschool Aalsmeer bouwt voort op ruim 50 jaar zeil- en surfervaring.

Samen met onze partner F-One BNLX zijn we in 2020 gestart met het aanbieden van lessen met de Swing. Ook waren we de eerste in Nederland om windfoilclinics aan te bieden. Vanwege de samenwerking met F-One BNLX beschikken we over de nieuwste carbon foils en boards van F-One, die voor een groot deel in samenwerking met onze instructeurs ontworpen en ontwikkeld zijn! Wil je leren wingfoilen dan ben je bij Wingschool Aalsmeer dus op de juiste plek voor expertise op het gebied van techniek en materiaal. Wij bieden clinics aan voor de beginnende wingfoiler die de eerste meters wil maken, maar ook voor de gevorderde foiler die toe is aan gijpen, downwind 360 of zelfs de eerste sprongetjes!

Instructeurs
Vaargebied
Locatie en parkeren
Contact

Instructeurs

Sipke

Bart

Dirk

Windfoilen

Raven

Vaargebied

De Westeinderplassen zijn een perfecte locatie omdat:

  • het enigszins onbekende gebied volop ruimte biedt;
  • de mooie oefenbaai met geleidelijk aflopend strand, prima geschikt is om het te leren én voor gevorderden om de beach- en waterstart te oefenen;
  • het een waar eldorado is voor de gevorderde winger, want bij veel wind is de golfslag hoog;
  • het water geen stroming kent, je verliest dus geen onnodige meters.

Locatie en parkeren

Wingschool Aalsmeer is onderdeel van Zeilschool Aalsmeer:

Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer

Parkeren
Parkeergelegenheid is 150 meter verderop bij het surfstrandje ter hoogte van Kudelstaartseweg 20 of aan de Bachlaan langs de kant van de weg. Alstublieft niet parkeren bij onze buren van het Chinese restaurant of in de Marsstraat.